Äntligen fredag… igen 

Var det inte fredag nyss? Har det verkligen gått en hel vecka sedan förra fredagen? Usch så fort veckorna går. För första gången i mitt liv känner jag att tiden går alldeles för fort. Jag vill inte bli äldre, och jag vill framförallt inte att Astrid blir det. Just nu, när hon ligger sovande bredvid mig i sängen, skulle jag vilja pausa livet. Det är så vackert. Livet med Astrid. 


Idag har vi varit i Södertälje. Vi har träffat Aleksandra och hennes barnbarn Mickis, och mamma och Totte. Fullt ös samtidigt som jag har kunnat dricka kaffe i lugn och ro. Astrid är så populär och alla vill hålla i henne. När Henrik slutade jobbet åkte vi hem och tittade på idol. Det har varit en fin fredag. Men jag undrar forfarande om det verkligen har gått en hel vecka sedan förra fredagen. Nu vill jag pausa livet. 

1 kommentar

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *