En lugn lördag

Idag har jag varit så trött hela dagen. Man kan tro att jag var uppe och såg Sverigematchen i natt, men icke. Jag sov som en stock men har varit trött ändå. Vi har haft en bra dag ändå. På förmiddagen gick vi till lekparken. Vi var nästan ensamma som vanligt. Vad gör alla barn på helgerna? När vi kom hem, strax innan halv 12, blev Astrid tokig och ville absolut inte klä av sig. Det behövde hon självklart inte men blev ledsen ändå och somnade i min famn. Tröttkorv. Tredje tanden kommer nu!

Resten av dagen har vi tittat på Madicken, badat, ätit tacos och handlat på Fältan. Nu vilar jag i soffan efter att ha vattnat grannens blommor och städat vårt kök. Henrik nattar barn. Det låter gulligt. Jag saknar Astrid redan.

Imorgon hade vi tänkt gå på visning men den är inställd. Så vi har noll planer. Skönt! Jag ska städa i hallen. Nu kom jag på att jag vill åka till naturhistoriska! Hoppas Henrik också vill det!

Leave a Comment