En röd måndag 

Jag gillar röda måndagar. Imorse vaknade Astrid på strålande humör (precis som vanligt) kl nio. Hon lekte i sin säng medan Henrik fick sova ett tag till. Nej, hon sover inte i egen säng. Det har hon aldrig gjort och kommer troligtvis aldrig göra. Hon kommer sova på min arm hela livet för det är det mysigaste jag vet. 


När Henrik vaknade, eller rättare satt blev väckt av Astrid som drog honom i skägget, åkte vi till gamla Enskede och åt frukost. En vacker dag ska jag bo där. 


Asgoda smörgåsar och asgoda kanelbullar. Och astrevligt. Efter frukosten åkte vi till kusinerna och hälsade på. Vi åt grillad korv och solade trots att det var iskallt. Jag är mycket nöjd med dagen. 


Sedan några dagar tillbaka så har Astrid börjat dricka välling på kvällarna. Jag läste någonstans att bebisar sover bättre då. Än så länge stämmer det ej, men det är mysigt att ge henne flaska ändå, så vi fortsätter nog! Astrid tycker det är gott, men somnar ändå bara med tutten i munnen. Precis som vanligt. 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *