En unge som alltid vill hoppa

Jag har haft en jättebra dag trots att vi inte har gjort någonting speciellt. Jag och Henrik somnade osams igår men vaknade sams. Astrid hade en gnällig natt så jag hade verkligen noll förväntningar på den här lördagen. Men jag vaknade ändå på ett strålande humör och tog med mig både Astrid och Henrik till café Pistage och åt frukost. Därefter gick vi till Fältan och strosade omkring. 


Det var helt omöjligt att få en fin bild på Astrid och Henrik idag. Hon hoppade hela tiden! Det är favoritsysslan nummer ett. 

När vi kom hem såg vi klart på spåret som vi stängde av igår pga barn + pappa som gnällde. Vi beställde hamburgare från Phils vilket var en evighet sedan sist. 

På eftermiddagen åkte Henrik iväg på hockey medan jag och Astrid tog en promenad med morfar. 

När Henrik kom hem åt vi naturgodis och spelade yatzy. Nu sover Astrid, Henrik spelar tv-spel och jag njuter av friden. Jag somnar glad! Godnatt! 

Världens bästa barn 

1 kommentar

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *