Gravid vecka 30

Nu var det länge sedan jag uppdaterade er om min graviditet. Vissa säger att man glömmer bort graviditet nr 2. Att tiden bara flyger iväg och man knappt kan hålla reda på vilken vecka man är i. Så är det inte för mig. Tiden går fort, men jag går ändå in i appen varje dag och tittar hur många dagar som är kvar. 73 dagar. Jag längtar, samtidigt som jag älskar livet just nu. Så de sista 73 dagarna får gärna gå lagom fort. Jag vill gosa själv med Astrid ett tag till.

Angående graviditet så vaknade jag nyss av kramp i vaden för första gången. Det hade jag ofta när jag väntade Astrid. Även halsbrännan är tillbaka. Härligt…. Under gårdagens steppass blev min mage stenhård och promenaden hem var ganska kämpig. Men det gick! Jag hoppas jag kan gå på minst 4 pass till.

Angående Astrid så är hon inne i en väldigt intensiv, men rolig, period just nu. Hon skriker AAATTTIIID när det är något hon vill göra själv. Hon har en otroligt stark vilja. Hon vill göra allt själv. Klä på sig, laga mat, äta maten, sätta på tvn osv osv. Hon har även upptäckt att det finns isglass i frysen… Dagarna hemma med henne är verkligen roliga. Jag ler mest åt hennes starka vilja. Jag tycker det är en bra egenskap som jag alltid kommer uppmuntra. Ingen kommer köra över henne. Hoppas det alltid alltid kommer vara så.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *