Paraden, plantagen och middag

Vår lördag får högsta betyg. Jag åt frukost utan barn (!!!) på Paraden tillsammans med Ida och Emma. Det var sååå trevligt. Jag älskar att vara med Astrid över allt, MEN ibland är det skönt att kunna kommunicera utan att behöva säga ”vänta lite” stup i kvarten. Det här ska jag göra oftare.

Efter frukosten gick vi förbi valhallabageriet där Henrik och Astrid satt och fikade. Hon är så stor!!! Sen åkte vi allihopa till plantagen. Det tog lång tid för jag förstod ingenting av vad gpsen ville. Väl framme kändes det som vi alla var i paradiset. Vi vuxna (är vi vuxna?!) tittade på fina blommor och Astrid hittade en rolig vattenpöl.

Dagens sovpass blev en timme sent och det var första gången på länge jag promenerade hela sovningen. Jag vägde mig nämligen imorse… Jag går in i vecka 25 och har snart gått upp 10 kilo. Kanske dags att byta ut godiset mot promenader, i alla fall några gånger i veckan.

På eftermiddagen fick vi finfrämmande av Lovisa, Picko och Ellen. Väldigt trevligt. Astrid har varit en solstråle och lekt och lekt och lekt.

Leave a Comment